Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Ventilatiereiniging Schuit
Average rating:  
 7 reviews
 by H.Vriesema
Ombouw WTW naar Ventilatiesysteem

Wij hebben Jack gevonden via de website en wilde ons WTW systeem ombouwen naar een Ventilatiesysteem, Jack heeft ons snel geïnformeerd en een zéér passende offerte gestuurd en de zaak perfect en netjes geregeld. Bedankt Jack

 by Jan Bronsvoort
Ventilatorbox vervangen en kanalen schoonmaken

In de dertig jaar dat wij in dit huis wonen waren de kanalen slechts één keer schoongemaakt. Gezocht naar een geschikt bedrijf in de omgeving van Apeldoorn dat een redelijke prijsstelling hanteert. Uitgekomen bij VR Schuit en hier geen spijt van gehad. Snel een afspraak gemaakt en alles prima geregeld: kanalen weer schoon, een nieuwe ventilatie box met AB en alles keurig opgeruimd. Top!

 by Otto Buttner
VvE De Bogen Harderwijk

15 jaar geleden kozen wij voor een ventilatiesysteem, dit moet onderhouden worden.
Wij hebben besloten, om de firma Schuit uit te nodigen voor een oriënterend gesprek en een offerte.
Daarvan hebben wij geen spijt, we hebben nu een stiller ventilatiesysteem, met afstandsbediening en alle kanalen zijn schoongemaakt.
Dit ging perfect, geen rommel in huis. Er wordt netjes en schoon gewerkt. Tevens een prima prijs/kwaliteitsverhouding van de bestelde apparatuur

 by Jan Jansen
Vereniging van Eigenaars "Residence Poststaete"

Wij hebben gebruik gemaakt van de service en diensten van "Ventilatie Reiniging Schuit". Wij hebben spijt dat wij nooit eerder gebruik hebben gemaakt van zijn expertise.
Wij zijn zéér tevreden over de Dienstverlening.

 by Rien Schreuder
Beheerder Stichting Binnensport Putten

Na 14 jaar besloten om het ventilatiesysteem in sporthal De Meeuwen Putten te laten reinigen. Ongelooflijk wat er uit de kanalen is gekomen! Ze zijn weer tip-top schoon, dankzij Ventilatie Reiniging Schuit.
Dankjewel, Jack!

 by Oscar Rijks
Parkmanager Landal de Veluwse Hoevegaerde

Sinds twee jaar worden alle afzuigsystemen en ventilatiebuizen naar volle tevredenheid geïnspecteerd, onderhouden en gereinigd door "Ventilatie Reiniging Schuit". Er wordt meegedacht over passende oplossingen en vervangingsvoorstellen uitgebracht m.b.t. de ventilatiesystemen.
Wij zijn erg tevreden!

 by Mariëlle Kuijpers
Bestuurslid VvE Onder de Linde III

Dankzij Ventilatie Reiniging Schuit is al onze ventilatie professioneel gereinigd. Jack Schuit is bij alle bewoners langs geweest en heeft iedereen in ons appartementencomplex geholpen aan frisse, schone lucht. En ook belangrijk, zonder rommel!